søndag den 21. september 2008

God tur med SAS

SAS gør det nu godt. Personligt vil jeg være ked af, hvis vi om nogle år ikke længere har et dansk/skandinavisk flyselskab. OK service. OK mad. Hvor spændende kan det lige være at sidde klemt inde i en ”barnestol” i otte timer, men sådan er det jo at flyve. SAS fik os frem og jeg kan nu ikke klage over benpladsen ved plads 25B, men er selvfølgelig heller 2 meter høj.

Vi havde alle personlige TV-skærme og kunne vælge mellem et stort udbud af nye og gamle film. Jeg fik set den nye Indy Jones film og nogle klip fra Kungfu Panda og Sex in the City, så var den flyvetur ovre.

SAS har en klar fordel frem for andre flyselskaber. SAS flyver direkte til fire byer i USA (Newark/New York, Chicago, Seattle og Washington DC). Det giver en bedre start på rejsen til USA ikke at skulle skifte undervejs.

Lidt kaos i Newark-lufthavnen, med en kuffert uden ejer og vejarbejde, gav lidt forsinkelse, men vi fandt vores chauffør Frank, der tog os nordpå gennem New Jersey og ind i New York State. Allerede efter en halv time med motorveje, fabrikker og højhuse på Manhattan mod øst skiftede landskabet. Træer og klipper tog over. Vi var på vej ud på landet. Efter en times kørsel var vi ved vores hotel. Den første nat skulle vi bo på Hampton Inn, Harriman Woodbury, Central Valley.

Mit værelse på Hampton Inn.

Bestil din rejse til USA hos MyPlanet.

Ingen kommentarer: